پرسش‌های متداول

قبلا ثبت نام کرده ام ولی نمی توانم به سایت وارد شوم.

با توجه به تغییر سامانه مجله تاریخ ایران از پند به سیناوب، در صورت بروز خطا در وارد شدن به سایت لطفا بر روی رمز خود را فراموش کرده ام کلیک کنید تا رمز از طریق ایمیلی که پیشتر در سامانه ثبت نام کرده اید برایتان ارسال شود.

نمی توانیم وارد سامانه مجلات شویم؛ چه باید کرد؟

1- لطفاً در تایپ نام کاربری و رمز عبور دقت لازم را اعمال فرمایید.
2- در هنگام تایپ رمز عبور دقت فرمایید چراغ کلید Caps Lock بر روی صفحه کلید خاموش و در Language bar زبان بر روی English تنظیم شده باشد.
3- ترجیحاً نام کاربری و کلمه عبور خود را در ایمیل کپی و در صفحه ورود به سامانه بازیابی فرمایید
4- در صورتیکه با اِعمال کارهای فوق نتوانستید وارد سامانه شویدُ درخواست خود رامبنی بر دریافت نام کاربری و رمز عبور به ایمیل مجله ارسال نمایید.

من ثبت نام کرده‌ام اما حساب کاربری من فعال نشده است. باید چه کار کنم؟

هنگامی که شما در سامانه مجله تاریخ ایران ثبت نام می‌کنید، ایمیلی دریافت می‌کنید که حاوی یک لینک فعالسازی است. برای فعالسازی حساب کاربری خود حتما باید بر روی آن لینک کلیک کنید. اگر چنین ایمیلی دریافت نکردید، لطفا صندوق spam را چک کنید.

آیا ارسال مقاله توسط ایمیل پذیرفته می شود؟

خیر. تنها مقالاتی در مجله تاریخ ایران قابل پذیرش در روند بررسی است که تنها از طریق سامانه ارسال شده باشند.

فرایند داوری مقالات به چه ترتیب است؟

برای اطلاع از فرایند داوری مقالات در مجلۀ تاریخ ایران به بخش فرایند داوری مراجعه نمایید.

آیا می‌توانم افرادی را برای داوری مقاله‌ی خود به مجله معرفی کنم؟

نویسنده در هنگام ارسال مقاله می‌تواند افرادی را به عنوان داور برای مقاله‌ی خود به مجله معرفی کند. بدیهی است هیات تحریریه‌ی مجله تعهدی برای استفاده از داورهای پیشنهادی نویسنده نداشته و تنها در صورت صلاح‌دید از این داورها دعوت به هم‌کاری خواهد کرد.

پیگیری دلایل رد مقاله به چه ترتیب است؟

تنها از طریق توضیحات موجود در حساب کاربری نویسنده مسئول صورت می‌گیرد.

مدت زمان ارزیابی مقاله در هیئت تحریریه مجله چقدر است؟

در صورتی که نسخۀ اولیۀ مقاله مطابق با شرایط و ضوابط نشریه باشد، مدت زمان بررسی مقاله در هیئت تحریریه حداکثر هفت روز کاری خواهد بود، و در صورتی که نسخۀ اولیه نیازمند بازنگری و اصلاح باشد، نتیجۀ بررسی مقاله در هیئت تحریریه حداکثر هفت روز کاری پس از دریافت نسخۀ اولیۀ تأییدشده خواهد بود.

در صورتی که قصد تغییر نویسنده داشته باشیم، چه مواردی باید انجام شود؟

با توجه به سیاست مجله تاریخ ایران مبنی بر عدم تغییر نویسندگان تا زمان چاپ، در صورتی که قصد تغییر نویسندگان وجود داشته باشد، با اطلاع قبلی و از طریق یک نامه که به امضای همه ی نویسندگان رسیده باشد، انجام می شود. این نامه می بایست در زمان آپلود فایل های بازنگری مقاله، در بخش فایل ها اضافه شود و از ارسال به صورت ایمیل خودداری گردد.

نسخۀ بازنگری‌شدۀ مقاله را در کجا و با چه عنوانی باید بارگذاری کرد؟

برای بارگذاری نسخۀ بازنگری‌شدۀ مقاله نویسندگان باید وارد صفحۀ شخصی‌شان در سایت مجله شوند، و از قسمت مقالات نیازمند بازنگری، وارد قسمت بازنگری مقاله شده و در قسمت اضافه کردن فایل‌ها نوع فایل را «فایل اصل مقاله (تغییرات مشخص شده با رنگ)» انتخاب کنند، در قسمت توضیحات نیز عبارت «نسخۀ بازنگری‌شده» را وارد و فایل را بارگذاری کنند.

آیا مجموعه مقالات به صورت چاپی برای نویسندگان ارسال خواهد شد؟

خیر. مجموعه مقالات مجله صرفا به صورت الکترونیکی در سایت در دسترس قرار خواهد بود. برای تهیه نسخه چاپی بایستی به صورت حضوری به دفتر نشریه مراجعه شود.

آیا می‌توان چند مقاله به طور همزمان برای چاپ به مجله ارسال نمود؟

خیر. تا پایان بررسی مقاله اول از ارسال مقاله جدید خودداری نمایید. ضمناً از هر نویسنده سالیانه حداکثر یک مقاله در مجله قابل چاپ خواهد شد.

چگونه می توانم مقاله خود را برای چاپ در نشریه ارسال کنم ؟

پس از ورود به سامانه و ثبت نام و دریافت نام کاربری و رمز ورود مقاله خود را می توانید بارگذاری نمایید.
قبل از ارسال مقاله حتما قسمت راهنمای نویسندگان را مطالعه نمایید و مقاله ارسالی خود را مطابق با شیوه نامه مجله تاریخ ایران تدوین و تنظیم کنید. 


 


ادرس سامانه نشریه:


برای ارسال مقاله کلیک کنید

آیا دانشجو می‌تواند به تنهایی مقاله برای چاپ ارسال کند؟

خیر. حتماً یکی از نویسندگان مقاله باید دارای مدرک دکترا یا عضو هیات علمی دارای حکم کارگزینی باشد.

آیا مجله بابت ارزیابی و چاپ مقاله از نویسندگان هزینه دریافت می کند؟

خیر. در حال حاضر ثبت و داوری مقاله نیازمند پرداخت هیچ هزینه ای نیست. پس از پذیرش اولیه مبلغ 200 هراز تومان جهت چاپ دریافت می شود.

آیا تمدید مدت زمان بازنگری مقاله و درخواست تمدید مهلت وجود دارد؟

بله. مدت زمان بازنگری هر مقاله 10 روز می باشد. در موارد خاص تنها با تأیید سردبیر مجله، تمدید مهلت بازنگری میسر است.جهت درخواست تقاضای تمدید مهلت بازنگری، وارد اکانت خود شده و از داخل سامانه برای سردبیر ایمیل اذسال نمایید.

چگونه از وضعیت مقاله ارسالی خود اطلاع پیدا کنم ؟

فقط از طریق سامانه نشریه درصفحه شخصی نویسنده مسئول (مکاتبه کننده/ فرستنده) می توان وضعیت مقاله را مشاهده کرد. لذا کلیه اقدامات اعم از ارسال، بازنگری، مکاتبات، درخواست‌ها، تغییر ترتیب نویسندگان و... فقط از طریق نویسنده مسئول(مکاتبه کننده/ فرستنده) امکان‌پذیر می‌باشد (نویسندگان دیگر مقاله با نویسنده مسئول/ مکاتبه کننده هماهنگ شوند و از تماس مکرر با دفتر نشریه اکیداً خود داری نمایند.

دوره ی چاپ مجله به چه طریق است؟

مجله تاریخ ایران به صورت دوفصلنامه منتشر می شود.

فایل تعهد نامه و فرم عدم تعارض منافع را چگونه باید ارسال کنم؟

ابتدا بایستی فایل «تعهدنامه» را از بخش «راهنمای نویسندگان» دانلود کرده و سپس آن را چاپ نمائید. پس از چاپ، آن  را به صورت دستی امضا و تکمیل کرده و سپس اسکن تعهدنامه را برای سامانه ارسال کنید.

آیا می‌توانم مقاله‌ی خود که پیش‌تر به زبان انگلیسی در نشریه‌ای به چاپ رسیده است را به مجله ارسال کنم؟

خیر. مقاله باید در برگیرنده‌ی یافته‌های نوین پژوهشی بوده و عنوان، متن، محتوا و نتایج آن (به صورت کامل و یا حتی بخشی از آن) نباید پیش‌تر به فارسی یا انگلیسی وهر زبان دیگری در جایی منتشر شده باشد.

آیا محدودیتی برای تعداد صفحات و کلمات مقاله وجود دارد؟

بله. مقالات ارسالی نباید با احتساب منابع بیش از 8000 کلمه باشد.

چرا مقاله‌ای که به این مجله ارسال کرده بودم (به عنوان یکی از نویسندگان)، اکنون در پروفایل من نبوده و امکان مشاهده و پیگیری روند داوری مقاله را ندارم؟

اگر شما نویسنده‌ی مسئول (عهده‌دار مکاتبات) مقاله نباشید، پس از ارسال و بارگذاری مقاله، دیگر امکان مشاهده و پیگیری آن مقاله برای شما فعال نخواهد بود. در واقع، پس از ارسال مقاله، تنها نویسنده‌ی عهده‌دار مکاتبات قادر به مشاهده و پیگیری آن خواهد بود